1999 – Cheb: Energy Centrum pořádalo Den zdraví (TV Západ)

Chebský klub zdraví Energy uspořádal v prostorách centra sociální pomoci v Kamenné ulici akci nazvanou Den zdraví. Celodenní program se těšil velkému zájmu návštěvníků, kteří navíc zakoupením vstupenky přispěli na humanitární účely. Finanční výtěžek je totiž určen pro sdružení chebských vozíčkářů.

dezinfekce

„Pro Den zdraví jsme si vymysleli spoustu zajímavých aktivit především ve spolupráci s Okresní hygienickou stanicí. Měříme cholesterol, hladinu krevního cukru a samozřejmě míru a váhu. Dále je zde možnost vyfotografovat auru, což je energetický obal člověka,“ popsala organizátorka akce Marie Svobodová.  

Návštěvníci akce se rovněž mohli seznámit s některými metodami léčitelství nebo si zakoupit přírodní kámen, který by měl napomoci vyřešit zdravotní komplikace. Ti, kteří na Den zdraví nezavítali s konkrétním problémem, si alespoň mohli nechat změřit krevní tlak na speciálním rotačním přístroji a zjistit úroveň životní vitality nebo relaxovat při poslechu psychowalkmannu. Pro všechny pak byla připravena ochutnávka léčivých přírodních preparátů a zdravých sladkostí. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 12.10.2019 19:00
Video




0 +
 

Hlavní zprávy