Karlovy Vary jako centrum zahradního nábytku?

0

Sháníte nějaký kousek zahradního nábytku, ale nabídka tohoto zboží u nás na západě Vám přijde nedostatečná? Pak Vám možná pomůžeme, protože u nás v Karlových Varech na ulici Stráň 3 nabízíme jeden z největších výběrů zahradního nábytku v ČR. Vzhledem k počtu kusů sice nedokážeme veškerý sortiment držet přímo na prodejně, ale máte možnost si jakýkoliv kousek objednat na našem eshopu a následně si jej na naší výdejně prohlédnout a případně i odnést- za předpokladu, že Vám bude naprosto vyhovovat.

Jaký zahradní nábytek je ten nej vposledních letech

Do módy se sice částečně vrací i klasický dřevěný zahradní nábytek zmasivního dřeva, i když spíše vyrobený ztvrdých exotických dřev jako jsou teak, meranti, akát apod. U setů zahradního nábytku ztěchto materiálů pociťujeme poslední dobou výrazný nárůst prodejů. Nicméně doslova bombou posledních let je venkovní nábytek z umělého ratanu, který je populární díky svému vzhledu, který se blíží přírodnímu materiálu, avšak přitom nabízí veškeré výhody syntetických materiálů, jako jsou pevnost, lehkost a především bezúdržbovost. Oblíbené jsou jak celé ratanové sestavy, tak i například zahradní lehátka zumělého ratanu, případně nejrůznější válendy a houpačky. Volbou ratanového nábytku rozhodně neuděláte chybu- hodí se jak na zahradu, terasu, balkon, tak některé kusy i do interiéru.

Jaké kusy nábytku je možno vKarlových Varech zakoupit a vyzvednout

Vnaší nabídce najdete neustále přes 500 položek- můžete zakoupit celé sestavy zahradního nábytku, ale i jednotlivé židle, stoly, houpačky, lavice, lehátka, křesla a další. Všechny položky jsou pečlivě vybrané od našich několika převážně zahraničních dodavatelů stím, že je pravidelně aktualizujeme tak, abyste u nás našli jak klasické oblíbené kousky, tak i nejmodernější položky.


Autor: Markéta Vejmolová Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář