Karlovy Vary Čokoládový Festival 2018

0

Karlovy Vary Čokoládový Festival a sladkých drobností Od 7. do 9. prosince, Hotel thermal ve Varech bude čokoládová! Své stánky tu rozloží prodejci nejrůznějších čokoládových specialit a dobrot, jichž bude ještě víc než v minulém roce. A nebudou tu zdaleka jenom oni. Čokoládový Festival přinese třeba kulinářskou přehlídku, na níž skvělí kuchaři předvedou své čokoládové recepty. V nich uvidíte, s čím vším je možné čokoládu kombinovat. Už jste třeba ochutnali lososa v bílé čokoládě a lékoři

Do Spa Hotel Thermal zamíří všichni milovníci čokolády. Od pátku7. do neděle 9. prosince 2018 se zde uskuteční Čokoládový Festival s kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami.

PÁ 7/12: 14:00 – 18:00 // SO 8/12: 10:00 - 18:00 // NE 9/12: 10:00 – 17:00

Čokoládový Festival 2018 vKarlovy Vary pořádaný agenturou ChrisEvents je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření sčokoládou.

Návštěvníkům nabídne čtyři hlavní sekce:

  • Kulinářskou přehlídku, na které, šéfkuchaři předvedou své nápadité recepty

  • Prodejní stánky partnerských organizací

  • Dětský koutek

Vstupné činí 60,- Kč (40,- Kč pro seniory/ 40,- Kč pro studenty). Děti do 6 let mají na akci vstup zdarma. Zájemci mohou rovněž soutěžit o volný vstup na Karlovy Vary Čokoládový Festival 2018 na www.cokoladovy-festival.cz.

Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku šéfkuchaře Marka Váňu, který bude připravovat jídla dle zajímavých receptů: Kurˇeci´ Mole s Fatalii Yellow a čokoládou, losos v bílé čokoládě a lékořicí, dýňovou polévku s bílou čokoládou nebo vanilkovou krupicovou kaši z espumy sčokoládovým sněhem. Chybět nebude ani šéfkuchař Jiří Holub z Sirupárny Olomouc bude vařit vepřovou kytu s čokoládovou omáčkou. Václav Kijonka (Mr Vonka) učí děti vyrobit pralinky nebo brownies. Čokoládovna Lyra ukáže na podium jak ochutnat čokoládou.

Letos máme větší počet stánků a pořádáme zajímavou soutěž: při příležitosti Čokoládového Festivalu vOstravě jsme pro návštěvníka připravili hru o poklad! Osm klíčů k pokladu bude uschováno do zlatých čokoládových pohárků, které si budou moci zakoupit u vstupu za 30 Kč. Ale pozor, pouze jeden z těchto klíčů otevře truhlu s dárky od našich sponzorů a odměnou 8.000 Kč!

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád u více než 30stánků: ČokoKebab, Kamila Chocolates, ČokoFontana, Kamelie – víno zFrancie, Mr. Vonka, BonBon, Jablíčko, Sirupárna, Čokoláda Lyra, Čo-Xo, Čokoládovna Janek, Šmakujto, Atelier Sladkostí, Koruna pralinky, Candy Store, Waffle Brno, Čokolandia a mnoho dalších.

Čokoládový festival však nabídne i mnoho dalších doprovodných akcí plných překvapení. Bude to zkrátka jedinečné setkání všech milovníků čokolády, které byste si rozhodně neměli nechat ujít.

Autor: Chris Delattre Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář