Nabídka vánoční výzdoby a osvětlení v Karlových Varech

0

Přemýšlíte nad obměnou, nebo rozšířením vánočního osvětlení, ale nedaří se Vám sehnat produkty, které byste si Vy sami představovali? Pak bychom Vám rádi představili náš obchod, který se právě na nabídku vánočního osvětlení a dekorací specializuje a který sídlí v Karlových Varech, takže nemusíte nikam daleko jezdit.

Přemýšlíte nad obměnou, nebo rozšířením vánočního osvětlení, ale nedaří se Vám sehnat produkty, které byste si Vy sami představovali? Pak bychom Vám rádi představili náš obchod, který se právě na nabídku vánočního osvětlení a dekorací specializuje a který sídlí vKarlových Varech, takže nemusíte nikam daleko jezdit. Po celý rok u nás najdete několik set produktů, které jsou určeny především pro období vánoc, ale můžete je samozřejmě využít jako dekorativní osvětlení po celý rok. Fungujeme prostřednictvím eshopu, ale po objednání si můžete zdarma vyzvednout jakékoliv zboží na našem výdejním místě na adrese Vítězná 306/27, 360 01 Karlovy Vary.

LED vánoční osvětlení je hitem posledních let

Pokud ještě máte doma klasická vánoční světýlka na stromeček se žárovkami, určitě nebude od věci popřemýšlet nad jejich výměnou už jen zdůvodu úspory elektrické energie. Moderní vánoční osvětlení z LED diod má totiž cca o 80-90% menší energetickou náročnost, než staromódní žárovkové osvětlení. LED světelné řetězy, ale i světelné sítě, závěsy, krápníky apod. jsou uzpůsobeny i pro venkovní použití- zvláště hezky vyniknou na voorovných částech domu jako jsou okenní římsy, okapy, zábradlí, případně prvky zahrady. Navíc se nemusíte obávat možného úrazu elektrickým proudem vpřípadě poškození, protože LED osvětlení pracuje snízkým napětím, které neublíží dětem, ani Vašim domácím mazlíčkům (sice je napájeno zklasické zásuvky 230 V, ale napětí je snížen na bezpečné pomocí transformátoru, který je součástí adaptéru do elektrické zásuvky).

Jaké vánoční osvětlení vybrat pro vnitřní, nebo venkovní použití

V případě, že si chcete pořídit vánoční osvětlení venkovní je třeba mít napaměti, že musí osvětlení splňovat stupeň krytí IP 44, který Vám zaručí, že je osvětlení dostatečně voděodolné. Pro interiérové použití jsou stálicí především vánoční světelné řetězy, ale před dům, nebo na zahradu můžete umístit také světelné kabely, svítící krápníky, osvětlené figurky a další dekorativní prvky.

Veškeré osvětlení můžete najít a objednat na našich webových stránkách na adrese http://i-market.cz/134-vanocni-dekorace

Vyzvednutí je možné v našem výdejním místě na výse uvedené adrese.


Autor: Honza Nový Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář