Kuchaři byli na gastronomickém workshopu

0

střední škola živnostenská sokolov, ireas


Kuchaři byli v minulém týdnu na gastronomickém workshopu v Ekocentru Oldřichov v Hájích. Žáci připravovali inventář na rauty a děvčata se připravovala na výzdobu dlabání dýní na Halloween. Žáci dále vykosťovali kuřata, kachny a ryby. Vyzkoušeli si jejich porcování, nakládání a marinování a mnoho dalšího. :-) Žáci se také dověděli něco o víně a připravovali raut pro veřejnost. Projekt Podpora všeobecného, exekutivního a praktického vyučování žáků v gastronomii je realizován společností I

Autor: Střední škola živnostenská Sokolov Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář