Karlovy Vary: V knihovně se uskuteční kurz pro seniory s názvem Práce s tabletem? Snadná!

0

karlovy vary, knihovna, kurz, senior, práce, tablet, zájemci, formulář


Zájemci z řad seniorů se mohou v září v Krajské knihovně Karlovy Vary naučit pracovat s tabletem na kurzu podporovaném Kontem Bariéry.

Odstraňování bariér je jedním z úkolů knihoven a Krajská knihovna Karlovy Vary vždy ráda k této věci přispěje. Tentokrát se pokusí její lektoři odstranit jednu z bariér, kterou před seniory kladou moderní technologie.

Kurz práce s tabletem, s operačním systémem Android proběhne 4. 9. 2018 od 9:00 do 12:00 hodin a zváni jsou všichni zájemci starší 55 let. 

Účastníci kurzu se seznámí se základními nastaveními a funkcemi tabletu. Mohou si přinést svůj tablet, aby si vše vyzkoušeli přímo na něm, nebo mohou využít tablety knihovny. 

„Je důležité upozornit, že bude školena pouze práce na tabletu s operačním systém Android. Zájemci o školení na systému APPLE musí navštívit jiný kurz. Bohužel individuální výuka v systému APPLE není v rámci tohoto kurzu možná,“ uvedl na vysvětlenou ředitel knihovny Vratislav Emler.

Na kurz se zájemci mohou přihlásit pomocí webového formuláře na www.knihovnakv.cz či osobně v Informačním středisku v centrální hale hlavní budovy knihovny. Kontakt: telefon 354 222 820, email knihovna@knihovnakv.cz.

Zdroj: Bc. Michaela Němcová, Krajská knihovna Karlovy Vary



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář