Karlovy Vary: Ocenění za záchranu životů

0

karlovy vary, gratulace, záchrana, život, senior, zaměstnankyně, poděkování, dar


Zaměstnankyně Domova pro seniory v Dragounské ulici v Chebu Kristina Jedličková a Adriana Tomancová mají obrovskou odvahu a srdce na pravém místě.

Když v Domově koncem července vypukl požár, neváhaly přímo na místě zachraňovat životy obyvatel v jednom z pater. Za svou obětavost převzaly pamětní listy a finanční dary z rukou hejtmanky Karlovarského kraje Jany Mračkové Vildumetzové, náměstka hejtmanky Petra Kubise a starosty města Chebu Zdeňka Hrkala.

„Jsem poctěna, že vám oběma mohu podat ruku, protože to, co jste dokázaly, zdaleka není samozřejmé. Váš čin je příkladný a může být motivací i pro ostatní,“ poděkovalal dámám za jejich statečnost Jana Mračková Vildumetzová.

Náměstek Petr Kubis ocenil také práci zdravotnických záchranářů a hasičů, kteří zásah profesionálně a bez problémů zvládli.

Zaměstnankyně Domova pro seniory v Dragounské ulici v Chebu Kristina Jedličková a Adriana Tomancová mají obrovskou odvahu a srdce na pravém místě. 

„Bylo mi velikou ctí pogratulovat spolu s hejtmankou Karlovarského kraje Janou Mračkovou Vildumetzovou dvěma zaměstnankyním Domova pro seniory v Dragounské ulici v Chebu Kristině Jedličkové a Adrianě Tomancové. Tyto dámy mají obrovskou odvahu a srdce na pravém místě. Když v Domově koncem července vypukl požár, neváhaly přímo na místě zachraňovat životy obyvatel v jednom z pater. Za svou obětavost obdržely z našich rukou pamětní listy a finanční dary. Osobně mě nesmírně těší, že Kristina Jedličková je mojí bývalou žačkou na Střední zdravotnické škole a Vyšší odborné škole Cheb a jsem pyšný na to, že naši školu opouštějí takto skvělí lidé,“ uvedl starosta města Zdeněk Hrkal.

O požáru jsme vás informovali zde.

Zdroj: facebookové stránky Karlovarského kraje
           město Cheb


Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář