Karlovy Vary: Nedal přednost mladé řidičce motocyklu

0

karlovy vary, řidič, vozidlo, střet, řidička, motocykl, zranění, doprava, nehoda, náraz, strom, škoda, policie


Krátce po poledni dne 21. června 2019 řídil 74letý muž osobní vozidlo značky Hyundai po místní komunikace u obchodního domu v Karlových Varech. Na křižovatce zřejmě nerespektoval dopravní značení Dej přednost v jízdě, kdy nedal přednost 17leté řidičce motocyklu, přičemž došlo ke střetu.

Motocyklistka utrpěla lehké zranění a byla převezena do nemocnice k lékařskému ošetření. Policisté s oběma řidiči provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla negativně. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 55 tisíc korun.

V pátek dne 21. června 2019 řídil 30letý řidič k večeru kolem půl osmé motocykl značky Yamaha, a to po silnici ve směru od Bečova nad Teplou na Bochov. V obci Hlinky u odbočky na Dražov zřejmě při průjezdu pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost a vyjel mimo komunikaci, kde havaroval v travnatém příkopu. Policisté po příjezdu na místo s řidičem provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla negativně. Motocyklista při nehodě utrpěl lehké zranění, se kterým byl převezen k lékařskému ošetření do nemocnice. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 30 tisíc korun.

V sobotu dne 22. června krátce po poledni řídil 63letý muž osobní motorové vozidlo značky Toyota po silnici I/6 ve směru jízdy od Prahy na Karlovy Vary. Před obcí Bochov z dosud nezjištěných příčin přejel s vozidlem vpravo na nezpevněnou krajnici, a poté uvedl vozidlo do smyku a přejel mimo komunikaci, kde narazil do vzrostlého stromu. Alkohol u řidiče policisté vyloučili provedenou orientační dechovou zkouškou. Řidič při nehodě utrpěl lehké zranění a byl převezen do nemocnice k lékařskému ošetření, stejně jako další tři jeho spolucestující. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 180 tisíc korun. Nehoda je nadále v šetření policistů.

nprap. Bc. Zuzana Týřová


Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář