Karlovy Vary: Násilím vnikl do domu a odcizil z něj vše, co mu přišlo pod ruku

0

karlovy vary, odcizení, vloupání, násilí, dům, policie, škoda


Policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře sdělili podezření 31letému muži z Karlovarska ze spáchání přečinů krádež a porušování domovní svobody.

O jeho předchozí trestné činnosti jsme vás již informovali zde.

Ve svém dalším protiprávním jednání si měl počínat začátkem ledna tohoto roku v Karlových Varech. Ve večerních hodinách měl za pomocí přinesených nástrojů násilně vniknout do domu. Po prohledání jednotlivých místností měl odcizit několik různých věcí. V jeho hledáčku například skončila různá elektronika, šperky, finanční hotovost či svazek klíčů. Svým lupem způsobil poškozenému škodu ve výši kolem 19 tisíc korun a škodu na poškození ve výši kolem 2 tisíc korun.

V páchání trestné činnosti měl pokračovat i nadále. V polovině ledna měl v odpoledních hodinách neoprávněně vniknout do rodinného domu a z botníku odcizit mobilní telefon ve výši kolem 3 tisíc korun.

V páchání trestné činnosti však není žádným nováčkem. Uvedených skutků se dopustil i přesto, že byl již v minulosti za stejný trestný čin odsouzen Okresním soudem v Karlových Varech.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.


nprap. Eva Valtová



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář