I letos se Karlovarský kraj představí na výstavě Země živitelka

0

karlovarský kraj, země živitelka, agrosalón, produkt, výrobek, ocenění, památky, výlet, krásy regionu, návštěvníci, nabídka, program, semináře, výstava


Po loňském úspěchu na mezinárodním agrosalónu Země živitelka nabídne Karlovarský kraj návštěvníkům akce tentokrát ještě širší prezentaci regionálních výrobků, oceněných produktů i mnoho informací o přírodě, památkách a výletech za krásami regionu.

 46. ročník Země živitelky se koná od 22. do 27. srpna 2019 na výstavišti v Českých Budějovicích.

„Loni se náš stánek setkal s velkým ohlasem návštěvníků, proto je v letošním roce větší, opět se spolu s námi prezentují regionální výrobci a držitelé ocenění Dobrota Karlovarského kraje. Lidé na stánku najdou kvalitní uzeniny, medy, hořčice, zajímat je určitě bude také produkce oblíbených mléčných výrobků a minerálních vod. Ekocentrum Kozodoj uspořádá tvůrčí dílnu a seznámí veřejnost se svými programy. Příchozí bude lákat vůně lázeňských oplatek spékaných přímo na místě i malá ochutnávka becherovky,“ popsala hejtmanka Jana Mračková Vildumetzová.

Prezentaci doplní publikace a mapy pro turisty, cyklisty, vodáky či rodiny s dětmi.

Výstava Země živitelka je největším a nejvýznamnějším agrosalónem svého druhu zaměřujícím se na zemědělský sektor se všemi jeho obory. Na 15 hektarech výstavní plochy se lidé mohou seznámit s nabídkou více než 580 vystavovatelů z 20 zemí. K vidění budou novinky z oblasti zemědělské techniky, myslivosti, včelařství, rybářství, potravinářství, nebo chovu hospodářských zvířat. Akce je ale zaměřena i na historii zemědělství a současné trendy výzkumu. Po celou dobu trvání výstavy probíhají odborné semináře i bohatý doprovodný program.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář