Dana Morávková a Petr Batěk jako manželé v nové komedii Jak se moří revizoři

0

česká komedie, jak se moří revizoři, dana morávková, petr batěk, míša tomešová


Chystaná filmová novinka Jak se moří revizoři má nakročeno navázat na slavné české komedie typu S tebou mě baví svět.

Ambice na úspěšnou rodinnou komedii

Že už jste dlouhou dobu na televizních obrazovkách neviděli pořádnou filmovou „oddychovku“ z české produkce? Těšte se na komedii Jak se moří revizoři!

Ambice na úspěšnou rodinnou komedii má titul scénáristky a režisérky v jedné osobě Evy Toulové. Ta díky svému mládí do snímku vloží svěží a neotřelý pohled na svět a hravě vykreslí postavy, se kterými se vmžiku všichni ztotožníte. A do toho se skvěle pobavíte!

O čem je film Jak se moří revizoři?

Jde o zábavnou komedii o obyčejné rodince z maloměsta. Budete se až divit, jak se její členové nebezpečně podobají vám a vašemu okolí. Syn Marko spěje k tomu být úspěšným zločincem. Naneštěstí je jeho první obětí přepadení vlastní matka, což mu značně přitíží ve vysněné kariéře kriminálníka. Dcera Karin je sebevědomá a své půvaby využívá jen, co to jde. Veškerý čas věnuje „chození“ s více chlapci naráz a posouváním hranic, co všechno muži vydrží. Matka Klára zase ujíždí na slevových portálech, výhodných nákupních akcích a soutěžích. A otec? Ten je tím nejobyčejnějším z obyčejných - dopravním revizorem, a i přesto mu život shodou náhod umožní zažít pár minut slávy.

Atraktivní obsazení

Už teď je jisté, že kromě svižného scénáře film nabídne i atraktivní herecké obsazení, které známými jmény opravdu nešetří. Hlavní postavy ztvárnila jedna z našich nejpopulárnějších hereček Dana Morávková, jejího manžela Petr Batěk. Rodinku Malých doplní známý seriálový herec Ladislav Ondřej a Míša Tomešová. Půvabnou dívku, která bude svádět Petra Baťka, si zahrála krásná Anna Kulovaná.

A i v mini roličkách uvidíte populární osobnosti, mezi nimiž je i modelka Aneta Vignerová s českou Miss world 2015 Andreou Kalousovou či zpěvák Jaro Smejkal.

Podpořte nový český film!

Autorům komedie se podařilo vytáhnout herečku Danu Morávkovou na diskotéku, kde si chtěla coby filmová postava dokázat, že ještě nepatří do starého železa, její herecký partner Petr Batěk se zase stal postrachem černých pasažérů jako zapálený revizor nebo se převtělil do nezničitelného Chucka Norrise.

Film je jen krůček od dokončení! Autoři filmu chtějí,  aby byl nový komediální „celovečerák“ co nejlepší, a proto se rozhodli využít projekt Startovač. Vybrané peníze by použili na postprodukci, aby mohli pustit do světa kvalitní snímek, který díky salvě vtipných scének diváky pobaví a který se v budoucnu zařadí ke klasikám mezi českými komediemi.

Film můžete podpořit na této adrese: https://www.startovac.cz/projekty/jak-se-mori-revizori/



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář