Cheb: Přítelkyni udeřil pěstí do hlavy a poté kopl do nohy

0

cheb, výtržnictví, napadení, přítelkyně, nádraží, pěstí, policie


Na začátku srpna letošního roku měl být sedmadvacetiletý muž ze Sokolova společně se svojí bývalou sedmatřicetiletou přítelkyní na vlakovém nádraží. V poledních hodinách se měla dvojice pohádat a po výměně názorů měl muž ženu fyzicky napadnout.

Dva případy výtržnictví

K incidentu před jedním z barů v Chebu mělo dojít na začátku července. Dvaatřicetiletý muž měl mít v pozdních nočních hodinách slovní rozepři s dalším návštěvníkem baru, kterého o několik minut později potkal před vchodem do objektu. Klečícího muže měl několikrát udeřit pěstí do obličeje a způsobit mu zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření.

Další případ výtržnictví řešili policisté na vlakovém nádraží v Chebu. Na začátku srpna letošního roku měl být sedmadvacetiletý muž ze Sokolova společně se svojí bývalou sedmatřicetiletou přítelkyní na vlakovém nádraží. V poledních hodinách se měla dvojice pohádat a po výměně názorů měl muž ženu fyzicky napadnout. Tu měl před několika dalšími lidmi udeřit pěstí do oblasti hlavy a poté ji kopnout do nohy. Po tomto incidentu přivolaná policejní hlídka muže zajistila a převezla na obvodní oddělení.

Po provedených úkonech policisté oběma mužům sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Dvaatřicetiletému muži bylo navíc sděleno podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví.

Sedmadvacetiletému muži hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na dva roky. Dvaatřicetiletému muži hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na roky tři.

nprap. Jakub Kopřiva



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář