Cheb: Město hledá nové ředitele divadla a Městské policie (TV Západ)

0

cheb, západočeské divadlo, mp cheb, výběrové řízení, antonín jalovec


Vedoucí pracovníci chebských příspěvkových organizací budou podle nového plánu vedení města procházet výběrovými řízeními.

Jako první se uskuteční výběry nového ředitele Západočeského divadla a ředitele Městské policie Cheb.

„Rada města schválila vypsání dvou výběrových řízení - jednak na pozici ředitele Západočeského divadla a jednak na pozici ředitele Městské policie Cheb. V případě ředitele Západočeského divadla jde o trend, který chceme nastolit, že ředitelé příspěvkových organizacích budou po pravidelném období 6 let procházet výběrovými řízeními, stejně jako je to např. u ředitelů škol a školek. V případě ředitele Západočeského divadla – je tam od roku 2012 a tehdy byl ustanoven bez výběrového řízení, proto je naším důvodem, aby se jaksi ohlédl za sebou, zpracoval další koncepci a dát možnost i jiným uchazečům, aby se přihlásili. V případě Městské policie je dán důvod tím, že jsme dlouhodobě nespokojeni se způsobem jejího vedení. Sice se Městské policii v poslední době daří doplňovat početní stavy strážníků, ale co se týká např. kontrolní činnosti, spolupráce s Policií ČR nebo s komisemi města atd., zaznamenáváme spoustu negativních podnětů na současné vedení Městské policie a proto chceme, aby i tam výběrové řízení proběhlo,“ uvedl starosta Chebu Antonín Jalovec.

Termín přihlášek pro nového ředitele divadla je do 14. května s nástupem k 1. srpnu. Zájemci o práci ředitele Městské policie se musí přihlásit do 26. dubna s začátkem pracovního poměru od 1. července. Podrobnosti k výběrovým řízením najdete v odkazech v textové části reportáže. 

Výběrové řízení ředitel Západočeského divadla Cheb
Výběrové řízení ředitel Městské Policie Cheb



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář