Becherova vila zve na den otevřených dveří

0

becherova vila, karlovy vary, den otevřených dveří, škola, program, galerie, vystoupení, loutky, dílny, výstava, prohlídka


Zábavné odpoledne s podtitulem „Umění v řemesle aneb co vzniká krásného v místě, kde žijeme“ si připravila Interaktivní galerie Becherova vila a Střední uměleckoprůmyslová škola Karlovy Vary na neděli 27. května.

Těšit se můžete nejenom na výtvarné dílny, ale také na vystoupení dětského souboru či loutkové představení, které spolehlivě pobaví všechny děti i dospělé. Vstup na akci je volný. 

Program bude zahájen ve 13 hodin vystoupením dětského souboru Dyleň. Následovat bude komentovaná prohlídka Becherovy vily a aktuální výstavy Aleše Svobody.

Od 14 do 16 hodin pak budou po celé budově probíhat výtvarné dílny zaměřené na porcelán, sklo a textil. Chybět nebude ani perníková dílna, točení na kruhu, keramická dílna a výtvarný ateliér v zahradě pod vedením výtvarného oboru ZUŠ Antonína Dvořáka Karlovy Vary. Program bude ukončen loutkovým představením Trampoty štěňátka Gordona v režii pražského divadla Piškot.

Více informací najdete na internetových stránkách Interaktivní galerie Becherova vila - viz zde.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář