Aš: Napadená žena musela být ošetřena v nemocnici

0

, napadení, žena, ošetření, nemocnice, ublížení, zdraví, policie


Dne 23. 6. 2019 došlo v podvečerních hodinách v bytové jednotce panelového domu v Aši k fyzickému napadení třiačtyřicetileté ženy.

Na místě přivolaná policejní hlídka z Obvodního oddělení Aš útočníka bezprostředně po činu zadržela a převezla do policejní cely. Poškozená byla vzhledem k poranění ošetřena v nemocnici.

Chebští kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

Vzhledem k počáteční fázi prověřování nemůže Policie ČR v současné době poskytnout žádné bližší informace.


! Aktualizace ! 25.6.2019
Na základě zjištěných informací kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje v  pondělí dne 24. června 2019 ve večerních hodinách zahájili trestní stíhání 21letého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.

Obviněný muž měl fyzicky napadnout svou matku, na kterou měl zaútočit nožem. Opakovaně se měl pokusit ženu bodnout. Ta se bránila, částečně odvrátila jeho útok a zabránila tak způsobení vážnějšího zranění. Žena při útoku volala o pomoc. Její volání zaslechla sousedka, která přivolala policejní hlídku. Policisté ihned dorazili na místo a muže zadrželi.

Vyšetřovatel během dnešního dne podá podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody na deset až osmnáct let.


nprap. Jakub Kopřiva
nprap. Bc. Kateřina Krejčí





Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář